|Regionale ontmoetingsdagen

Ontmoetingsdagen

Een aantal keren per jaar organiseren we op verschillende plekken in het land kleinschalige regionale ontmoetingsdagen. Vaak een ochtend, in kleinere setting om te vertellen over onze levens en ons werk. De dagen zijn verspreid over het land, zodat mensen nooit ver hoeven te reizen. In de agenda is een overzicht van de eerstvolgende dagen.

 

We kennen onze achterban, maar zien ze niet allemaal regelmatig. Deze dagen zijn bedoeld om in ieder geval de mensen die we niet zo vaak zien te ontmoeten. Daarbij willen we hen ook enthousiasmeren om anderen mee te brengen, misschien een vriend(in), kind of iemand uit de omgeving. Op die manier kunnen we onze achterban vergroten en wellicht onze aantal bidders en gevers zien toenemen. Op deze manier versterken we de band met onze eigen achterban en mogelijk breiden we deze uit met nieuwe mensen.

Invulling

We ervaren het als heel positief om op deze manier laagdrempelig met iedereen contact onderhouden. We proberen de dagen zo te plannen dat niemand ver hoeft te reizen mocht je het wel willen dan ben je meer dan welkom

nl_NLNederlands