|Sharing Lives voor trainers

Op weg naar huis, wandelen als een vreemdeling in de vreze des Heren

(2016)

Sharing Lives voor trainers

Deze training is gericht op christenen die de training ‘Sharing Lives’ willen geven aan groepen. Dit zijn veelal ervaringsdeskundigen in de omgang met moslims. Die eveneens het verlangen hebben om andere christenen te ondersteunen om een goede naaste te zijn voor moslims.

Opbouw

Daarom organiseer ik trainingsweekenden om trainers toe te rusten. In deze weekenden behandelen we kort elke les van de cursus Sharing Lives met extra achtergrondinformatie. Met als doel de cursus eigen te maken en achtergrond te geven over de opbouw. Daarbij bezoeken we ook een moskee. 

Na de cursus ontvangt de trainer een praktisch handboek om de training te geven en deel ik de power points van de lessen.

De training behandelt:

Op weg naar huis, wandelen als een vreemdeling in de vreze des Heren

(2016)

Op weg naar huis, wandelen als een vreemdeling in de vreze des Heren

(2016)

Online

De training is hetzelfde als Sharing Lives alleen is er een extra les aan toegevoegd bedoeld voor trainers. De training is kant-en-klaar beschikbaar en wordt ondersteund met filmpjes met power points en opdrachten.

De opdrachten bij iedere les worden ingestuurd en worden persoonlijk nagekeken, waarna de cursus te vervolgen is. Als je besluit het online te volgen, kun je je aanmelden via de trainingssite van Sharing Lives.

De filmpjes in de online cursus zijn Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. 

Na het afronden van de training ontvangt de trainer het handboek om de training te geven en deel ik de Power Points van de lessen.

nl_NLNederlands